[Search] Search   [Recent Topics] Recent   [Hottest Topics] Hottest   [Login] Login
V1.04 Campaign Invalid Action while trying to move Engineer
Forum Index » Technical Support Questions
natboy

Messages: 3,
Joined: Aug 10, 2009,
Offline

natboy

Messages: 3,
Joined: Aug 10, 2009,
Offline
Level 3 at the beginning of the campaign while learning about Sapiens EMP, I can build an Enginner, Re-Program a Mecha, but then on Detonate an EMP, I get "Invalid Action, try Again" when I click on the Engineer that I'm suppose to move. I took a picture to upload it if I can do that..



Much better, used photobucket

This message was edited 7 times. Last update was at Aug 10, 2009 22:40

rolando

Messages: 157,
Joined: Jun 10, 2009,
Location: California, USA
Offline

rolando

Messages: 157,
Joined: Jun 10, 2009,
Location: California, USA
Offline
Figured out the problem. The change to the Engineer has introduced this issue. The Engineer will have to be reverted for now.
natboy

Messages: 3,
Joined: Aug 10, 2009,
Offline

natboy

Messages: 3,
Joined: Aug 10, 2009,
Offline
Sounds good, so does this mean there's an update soon so I can play the campaign?

Thanks for the quick response!
[Avatar]
kralux

Messages: 223,
Joined: Jun 01, 2009,
Location: California, USA
Offline

[Avatar]
kralux

Messages: 223,
Joined: Jun 01, 2009,
Location: California, USA
Offline
An update has reverted the range of EMP to 2 hexes. He now cannot move and attack in the same turn though.
natboy

Messages: 3,
Joined: Aug 10, 2009,
Offline

natboy

Messages: 3,
Joined: Aug 10, 2009,
Offline
Just tried it, fixed the error message, thanks!
Forum Index » Technical Support Questions
Powered by JForum 2.1.9 © - 2020-04-14 v124 - UniWar website